Team cia – Canine in Action

Balsam för själen

hööks-träningAlexandra och två av hundarna

Soffslappardagen blev till utflyktsdag med lekträning och upplet – Balsam för själen!

Ibland, när allt är tungt och trist så behöver man bara dra iväg och hitt på något. Som idag till exempel.. Det började som en riktigt trist och grå regnlördag, jag ville helst ligga under en filt och vänta på att det skulle bli söndag, ni vet hur det kan vara?

Men vad fasen, varför slösa bort veckans ledigaste dag med att vara deppig?
Nej, ut i skogen, sent som sjutton så vi hann knappt in i bilen innan det blev mörkt 😉 Fast ibland behöver man bara strunta i mörkret och regnet.. Så vi letade upp en bra upplyst parkering och körde träning!

För valpis blev det inkallning, upplet, lite träning på ”stå” inför utställningsdebuten + obligatoriska lekträningen! Jag älskar lekträning och tycker det är superviktigt att leka och ha kul med sin hund, så du blir en källa till något kul, en lekresurs.
Detta är något jag faktiskt missade helt med Freja när hon var valp, så vi har mycket att ta igen och arbeta med, det ÄR svårt att få en vuxen hund att leka, om de inte förstår vitsen med det..

Därför blev det såklart även lekträning med Frejzor, plus två korta upplet som gick suveränt 🙂 Duktig liten näsa på den jycken!

Dessutom hittade vi ett nytt ställe vid en mysig liten sjö, perfekta spårskogar runt dessutom. Hit åker vi igen, när det inte är natten.. Och någon gång när vi inte sett denna bilden innan…

spooky

Lämna ett svar