Team cia – Canine in Action

Ett tufft beslut

Chester

Idag var dagen då beslutet behövde tas..
På något vis har jag vetat det länge, jag har känt det på honom, min älskade Chester som stått vid min sida genom så mycket..
Han har tagit hand om mig genom mina svåra år, jag har skött honom och tröstat honom genom åren, då allergierna blivit värre.. Tillsist blev det för mycket, en liten kropp klarar inte hur många påfrestningar som helst. Hjärtat blev svagare, ögonen miste endel av den glöd som alltid varit Hans.. Då ska det inte behöva gå längre, det var vår överenskommelse den dagen han flyttade in. Jag gör allt så länge det bara går, men ingen av mina hundar ska behöva lida för att jag har svårt att släppa taget <3

Efter bara en liten dos av lugnande drog han en djup suck av lättnad och somnade tungt, han fick äntligen vila utan att behöva bry sig om det som finns runt omkring. Han var så trött…

Det är tomt, det gör så ont.. Tårarna rinner och det känns som hela bröstet är fyllt av cement som tynger ner mig när jag försöker andas..

Men mitt i allt detta finns mina två små tjejer vid min sida. Freja som la sig på mitt bröst och slickade bort mina tårar när jag kom hem, Goldie som ligger i mitt knä och snusar tryggt och tröstande..

Chester, hälsa Lincoln där på andra sidan, där det alltid är sol och varmt. Vi kommer till er när tiden är inne <3

Lämna ett svar