Team cia – Canine in Action

Flytt till landet och Hundens dag Borås

hultafors

Uppdateringen i bloggen är verkligen under all kritik just nu! Det ber jag tusen gånger om ursäkt för.
All min lediga tid går åt till antingen Hundens dag Borås som är om bara två veckor, eller åt bebisen i magen och mina hundar. Resterande tid, när det blir någon över går åt till att planera våran flytt, som kommer ske den 1/7 ❤ Åh vad jag längtar efter vårt nya liv på ”landet”.

Nu har jag bott relativt centralt sen jag flyttade hemifrån egentligen, och jag är verkligen ingen stadsmänniska. Allt som har med städer stressar mig och gör att jag tappar orken. När jag kommer ut i lantluften däremot får jag energi och blir lyckligare inombords med en gång. Så denna flytten kommer bli guld för både mig och hundarna. Skog och vatten bara minuter från ytterdörren, vilken dröm! 🙂

hundens dag flyer vit

Kom gärna förbi Hundens dag Borås den 30 maj om ni är sugna! Det kommer finnas massor av roligt för både er och hundarna på plats 😀

Lämna ett svar