Team cia – Canine in Action

Förälskad i en liten vaniljbulle

festival-golden

Här om dagen var jag med Alexandra och träffade Heddas uppfödare, Festivals Golden Retriever, för att frisera lillfian lite inför utställningsdebuten på lördag.

Jag har inte funderat över att skaffa en Golden Retriever, främst eftersom jag vill ha en mellanstor hund nästa gång, och tur var väl det! Tina hade nämligen ett helt gäng små vaniljbullar på sex veckor hemma 

Om jag haft minsta tanke på en Golden som nästa hund så skulle jag nog åkt därifrån i valpköpartankar 😉 Så oändligt söta små pluttar!

Kan ni hålla er om ni åker för att ”bara titta” på valpar?

4 Kommentarer
  1. Och så näpet ansikte den hade också. SÅ himla söt <3

  2. Att bara åka och titta på valpar när redan suget finns där, det är nog dömt att misslyckas. De är ju så gudomligt söta. Både Nimbo och Pepsi ”råkade” komma till oss när vi bara skulle åka och titta..

  3. Nej, drf valde ja o inte åka o mysa med valpar när en ja kände hade en kull hemma, för ja visste att ja inte hade klarat av att komma därifrån utan att tinga en 😉 valpar går bara inte att ”bara titta på” 😉

  4. Jag. kan. inte. hålla. mig.

Lämna ett svar