Team cia – Canine in Action

Fotografering med Tippstar

I helgen var jag på kurs för Fanny Gott för att lära mig mer om Hoppteknik.
På söndagseftermiddagen var huvudet lagom mört efter att ha fått det fyllt med övningar och agilitytermer, men inte värre än att jag orkade med en liten fotografering av söta Tippa som vart med som observatör under kursen 🙂

Vi har fått in ett helt gäng nya roliga produkter i Hundspektras butik, så vi tog tillfället i akt för att låna Tippa som modell till två av våra favoritprodukter – JW Hol-ee roller och den långa kampfläta med kaninskinn! Hon var så duktig och det var roligt att få fotografera en ”ny” hund sådär oförhappandes.

När man fotar hundar blir det ju inte alltid som man tänkt sig, och jag har en liten förkärlek för att visa upp de bilderna som inte blir helt perfekta, eftersom det ofta är just de bilderna som kan spegla hunden allra bäst. Därför bjuder jag på två bilder från fotograferingen med Tippstar som kanske inte blev helt som vi tänkt oss, men som ändå satte sig lite extra i mitt hjärta 😉

Lämna ett svar