Team cia – Canine in Action

Hundliv i Borås anordnade Påskspår

Hundliv i Borås

Idag har verkligen varit en så fin dag.
Vi vaknade av att solen sken in genom fönstret, frukost med En god morgon och sedan var det dags att packa lite kaffe till husse och fika till matte och bege sig ut i skogen för att gå gemensam promenad med Hundliv i Borås.

Påskhelgen till ära hade Sarah och Vilda förberett varsitt personspår till alla hundar, där de fick en godispåse i slutet innehållandes rå grisknorr, hemmagjorda tonfisk-kex, torkat kycklinghjärta och torkad blodpudding. Mumsigt värre hälsar tjejerna här hemma!

Solen sken under hela promenaden och det var verkligen vår i luften, vilket märktes på hundarna som knotade på och var glada hela tiden. Freja skötte sig suveränt och vi kunde gå förbi hela gänget på väg till vårt spår utan att hon gjorde ett enda utfall, hon tittade knappt på de andra hundarna. Inte ens när några andra hundar skällde mot henne reagerade hon ❤ Stoltaste matten i världen!

Väl hemma efter några timmars promenad, spår och fika i skogen fick hundarna sina grisknorrar som åts med god aptit, sen somnade hela familjen en stund tillsammans. Bättre kan man inte ha det!

Lämna ett svar