Team cia – Canine in Action

Majstor ekologiskt hundshampoo


ÄNTLIGEN ett ekologiskt svenskt hundshampoo ❤️
Jag går verkligen igång på ekologiskt och svenskt ?  Detta har jag köpt hos CSiGORAS hundbutik, där jag köper nästan alla mina produkter. Länk till Majstor shampoot hittar ni -> Här <-

Igår testade vi Majstors ekologiska schampo för första gången, och jag är väldigt positivt överraskad!

Först tyckte jag pälsen blev aningen torr och fnasig, men nu när det fått ligga till sig över natten så är Freja mjuk och fluffig igen. Dessutom doftsr hon så rent och fräscht, inte kemiskt eller pafymigt för fem öre. Stor tummen upp för det. Tydligen ska denna doften även vara frånstötande för ”ovälkomna småkryp”, det tackar och bockar vi för! ?

Det kommer en lite större recension av schampot i ett annat inlägg, jag ska även försöka ta lite bilder på pälsen osv. Kände bara att jag vill ge det någon mer tvätt först så jag vet vad jag skriver om ✌?️

Puss på er! Nu blir det soffhäng och hundmys medan lillan ammar. 

Lämna ett svar