Team cia – Canine in Action

Majstor kycklingtuggpinnar


Eftersom jag är lite insnöad på ekologiskt och naturligt så var det ju självklart att hundarna skulle få testa Majstors tuggpinnar med kyckling när jag såg att CSiGORAS hundbutik tagit in dem!

Vi brukar ha ben, lammöron och annat göttigt hemma, men jag vill även ha något tugg som vi kan ta med bort utan att riskera ramaskri över päls eller blodkladd på mattan ? Dessutom är Majstor lagom hårda för att passa Goldies (mer eller mindre) tandlösa gap men ändå inte så mjuka att dem kan sväljas hela i en munsbit. 


Positivt är att man lätt kan bryta pinnarna i mindre delar, så Freja slipper få en hel tuggpinne åt gången nu under hennes bantning. På så vis kan hon ändå få smaka lite götta när det ska vara lite festligt.

Jag har ju tidigare haft en väldigt känslig och allergisk hund. Så därför uppskattar jag rena produkter där man tydligt kan se innehåller. Ska du inte ge helt rena ben eller köttprodukter men ändå vill hålla nere de knepiga indigridienserna så märker du snart att det mesta hundgodis innehåller en hel del skräp! Majstor känns som de ändå minimerat innehållet och försöker hålla sig inom ramarna för vad som känns bra att ge även känsliga hundar och valpar. Tack för det!

Majstor kycklingpinnar innehåller: Hydroliserat kycklingprotein, kycklingköttmjöl, majs, stärkelse, askobinsyra, vaitamin E-tokoferol.

Analys: Protein 50%, fett 11%, Fiber 1,5% aska 10% och vatten 11%.

Är ni sugna på att testa Majstors kycklingtuggpinnar så kan ni hitta dem här!

Lämna ett svar