Team cia – Canine in Action

MiM-bur vs Grindar

mim-bur

Nu börjar det bli hög tid för uppdatering av Bur eller snarare Grindar i bilen!
Dels åker en del större med i bilen, och det vore skönt om de satt tryggt och fint i bagaget. Sen kommer vi behöva få plats med barnvagn från och med i sommar, och det går verkligen inte att lösa med våran MiM-bur som tar upp hela bagaget.

Dags för grindar, avdelare och lastgaller.
Då kommer den stora frågan: Vad ska man välja för märke?

Idag lutar det åt Artfex, som man inte behöver skruva i bilen för att sätta in.
Men då kommer nästa fråga: Mellanväggen är så stora hål i att det inte känns tryggt att ha Freja med resursförsvar på ena sidan och sen halvt okända hundar i andra delen. Finns andra alternativ? Många gör egna mellanväggar, men hur säkra blir dem?

Jag avskyr stora beslut! 😉

5 Kommentarer
  1. Jag röstar för Jeppe-grindar. Även om man måste sätta ett par skruvar i bilen så är det ändå otroligt säkert, det är väl måttanpassat för den egna bilmodellen, är hela mellanväggar man sätter in, lätt att både plocka ut mellanvägg och grindar om man så vill. Dessutom följer det med fina små plastpluttar som man kan sätta i hålen om man en dag ska plocka ur grindarna och sälja bilen. Ta ett kik i våran bil, och prata med Bibbi om hur dom var att skruva in. Har pratat med flera som har artflex innan vi bestämde oss för Jeppe, och dom med artflex sa att dom hade valt annorlunda om dom hade fått välja om..

    • Team Cia

      Då ska jag kolla mer på Jeppe med andra ord! Har kikat på deras innan och tycker dem verkar bra. Var bara hålen jag oroade mig för. Men får man såna pluttar att sätta i när man tar bort grindarna så stör det ju faktiskt inte så mycket 🙂 Sen kan man ju faktiskt skicka med grindarna när man säljer om köparen är sugen, och köpa nytt när det är dags. Lär ju inte vara inom de närmsta åren ändå!

  2. haha asså Hedda ser ut som någon hund hämtad ur någon Disneyfilm 😀

  3. haha asså Hedda ser ut som någon hund hämtad ur någon Disneyfilm 😀

Lämna ett svar