Team cia – Canine in Action

Ni är så fantastiska som ger mig extra styrka i svåra tider

valpbus

Tack för den fantastiska responsen efter igår!

Gårdagen var helt upp och ner, men jag har verkligen fått så mycket fin respons på mitt inlägg om hur det kan vara att leva med en reaktiv hund, så därför tänker jag svara på en del av kommentarerna jag fått genom bloggen och på facebook i ett nytt inlägg istället. Jag ska sätta mig och skriva när jag har rätt sinnesstämning så jag verkligen får ut vad jag vill ha sagt.
Det är nämligen svårt att skriva om, jag grät mycket igår kan jag berätta, både medan jag skrev och även efteråt när jag läste responsen. Men det jag känner är att hur svårt det än är, så är vi många som känner igen oss och tillsammans kan vi bidra till en ökad förståelse och tillsammans kan vi hjälpa och stötta varandra till att orka fortsätta träna och kämpa ❤ Så jag ska skriva för er fina som är i liknande situationer som mig där ute.

Förutom att gråta och blogga var jag även iväg på valpkurs med Alexandra och hennes valp Hedda 🙂
Det blev en total brytning från de deppiga tankarna, och kvällen ägnades åt bland annat businkallning med leksak, finns det något sötare än en växande valp springandes i full fart, på ostadiga ben, mot sin ägare för att få busa? Det tränades även stadga med omvänt lockande samt början till ”stanna på filt” med hjälp av träningsknep från Eva Bodfäldt. Jag kan skriva ett litet inlägg även om detta. Eva är en fantastisk hundtränare och fler borde få ta del av hennes tips och trix! 🙂

Det är så fantastiskt att se de fina små valparna arbeta tillsammans med sina människor. Alla borde få följa med på valpkurs då och då, som lite balsam för trasiga själar!

Alexandra kom med en rolig idé på kurs för mig och Freja framöver.. Jag ska kika vidare på detta och hoppas att det kanske kan vara något för oss. I så fall kommer vi starta om allt, en nystart utan krav! Vad sägs om det? Perfekt för ett lite småtrött utfallsekipage? 😉

Lämna ett svar