Team cia – Canine in Action

Nutrolin gör andedräkten fräsch och fin


För ett tag sen vann jag en tävling hos Papillonen Ivanhoe, vinsten var en flaska Nutrolin hud & pälsolja.

Jag hade hört grymma recensioner om Nutrolin sen innan och tanken var att köpa en på prov när nuvarande oljan tog slut. Frejas päls är kaos såhär vintertid och Goldies hud är visserligen bra, men kan hon bli ännu mjukare och följsammare i pälsen tackar jag inte direkt nej ?

Nu har vi använt Nutrolin skin & coat i cirka två veckor och jag har redan märkt skillnad, men kanske inte på det sättet jag först trott?

Dagarna innan vinsten var vi och sköljde Frejas tårkanaler igen (mer om detta kommer). Vi bad Vettris ta en kik på hennes tänder och tonsiller när hon ändå fick lugnande, eftersom hon haft så dålig andedräkt ett tag. Domen blev magkatarr av stress, eftersom hon är en så känslig hund. Skit, då kommer hon alltså få dras med att lukta skunk från munnen och vi måste lägga om foder osv för att hjälpa magen, tänkte vi ?

Men efter bara en vecka med nya oljan har andedräkten blivit betydligt bättre! Något i oljan måste vara bra för Frejas oroliga mage och lugna ner katarren såpass att halsbrännan och den dåliga andedräkten neutraliseras ❤️

Nu väntar vi bara på att se resultat på päls och hud också!

Lämna ett svar