Team cia – Canine in Action

Plocka bajs med stil, Doggee hjälper dig

doggee

Jag tillhör kategorin av hundägare som avskyr att trampa i hundbajs när jag är ute på promenad! Ok, jag älskar inte att trampa i bajs annars heller, men ni förstår tanken 😉
Det verkar dock som många andra tycker det är en liten trevlig företeelse att halka till i en dynghög på promenaden, eftersom så många skiter i att plocka upp efter sina hundar (”skiter i”, förstår ni? Hihihi).

I vilket fall, så har jag ett tips för er som ”glömmer” bajspåsar på era promenader!
En sån här liten gynnare är perfekt att fylla med bajspåsar och hänga innanför dörren där hemma. Enkel att fylla, lätt att snappa åt sig på väg ut och alla i familjen kan använda den. Självklart finns den även i andra färger, för de som inte är lika lila/rosa som jag 😉
Doggeen går att hänga i träningsväskan, i byxlinningen, på kopplet, eller i den större hunden sele 

Jag köpte min Doggee hos Gunillas Djurtillbehör, supergullig kvinna med en väldigt söt Vit schäfer 😉

3 Kommentarer
  1. Den var inte dum minsann…. En sådan borde alla hundägare ha i sin ägo.

Lämna ett svar