Team cia – Canine in Action

Promenad i mörkaste skogen

goldie

Det börjar bli lite småmörkt om kvällarna nu insåg jag nyss när jag och hundarna gick ut en liten skogspromenad. För att vara helt ärlig så var det kolsvart!

Tur att hundarna har varsin orbiloc-lampa så jag kunde följa deras blinkningar framför mig på stigen. Annars hade jag fått gå helt på känn 😉

Lite knasigt var det bara att Goldie fick för sig att gå på viltspår mitt ute i mörkret. Rakt in i en buske gick färden, med mig efter! Vågar inte titta på min vrist just nu, höll på att fälla mig själv på en stor gren. Vem ställer en buske mitt på vår promenadväg? Väldigt dumt…

Väl hemma igen upptäcker jag mina skor är helt leriga eftersom stigen var halvt översvämmad, Freja ser ut som en ruggeltuss med pinnar både här och var i pälsen och Goldie hade samlat på sig massa äckliga små frön i cresten 😉

Nu blir det soffmys för hela slanten!

1 Kommentar
  1. Mörka skogar, buskar och pinnar, vi på landet har set inte lätt, sen när det dessutom envisas med att finnas vilda djur ute i skogen, ajajaj, vi har det inte lätt.
    Kram

Lämna ett svar