Team cia – Canine in Action

Rosa hundshopping

hundshopping

Det känns alltid lite roligare i hjärtat när man fått köpt sig lite nya produkter till hundarna. Speciellt om grejerna dessutom är rosa!

Jag har shoppat:

  • Hopvikbar vattenskål till uteträningarna i sommar – Köpt på GG’s Göteborgs hund och katt. Lägg märke till hjärtat på kanten ❤ Man blir ju glad av bara tanken på att få använda den!
  • Snygga rosa borstar i två olika storlekar från Groom-it, till Frejas jobbiga tov-päls.. Det blir faktiskt lite roligare att borsta henne när man har snygga borstar 😉 Att de dessutom är grymt bra gör ju inte det hela tråkigare precis.
  • Fjärrkontroll till mobilkameran, så vi kan fota mitt i momenten ute på agilitybanan till exempel. Självklart klickade jag hem en rosa snygging. Vad annars?
  • Sen blev det en Elektrisk fotfil från NetonNet så jag kan testa om Freja, som avskyr kloklippning, fungerar bättre med fil. Tyvärr fanns den inte i rosa, så vi får väl stå ut med en grå helt enkelt, även om det gör lite ont i hjärtat.

Nu behöver vi bara klicka hem lite saker från Csigora innan jag är helt nöjd. På listan står nya fina vårkoppel och lite vitaminer, som tyvärr är tillfälligt slut just nu, så jag måste ha is i magen ett tag till 😉

Lämna ett svar