Team cia – Canine in Action

Skitmorgon blev superdag


Innan jag hunnit äta frukost lyckades jag tappa en tallrik gröt över min dotter, kylen, golvet och halva köket. Självklart var Villemo trött och hängig (men blev glad av allt kladd), jag var hungrig och allt kändes skit. Freja var snabbt framme och städade upp. Kul start på hennes nya diet ?? Tur att havregrynsgröt inte är så skadligt fettigt!

När pissmorgonen bytes mot solsken, barnvakt och energipåfyllning passade jag och hundarna på att dra ut till agilityplanen för att köra lite cavaletti och en runda bus-agility ? Ibland är det så skönt att bara vara där utan krav och planer. Ta träningen som den kommer och bara ha kul! Så gjorde vi idag, men med siktet inställt på ”ner i vikt och bygga muskler” för Frejson ändå ?

Lämna ett svar