Team cia – Canine in Action

Sommaren som försvann

Chinese crested powderpuff
Gött att springa lösa i det höga gräset

chinese crested vitsippor
Goldie kan av någon anledning ALDRIG ta lättaste vägen…

chinese crested sweden
Godisutdelning i ”morfars” kolonilott

Ok, vi visste väl alla att denna dagen skulle komma. Men på något vis klängde jag mig fast vid tanken på att det ändå blir MAJ nu! Nog ska det väl gå mot sommar när maj är på intågande?

För att trösta mig själv åkte jag iväg på Clinic ”Se din hund” för Helene Sahlin-Virro där jag under tre timmar fördjupade mig i hundars välmående 
Får ni chans tycker jag att ni ska gå på någon av hennes kurser, eller testa en behandling för er eller eran hund 🙂

Kopierat från Hallå Hunds sida

Välkommen till en spännande Clinic där du får lära dig att se hundar med helt nya ögon! Hur sitter och står hunden? Hur belastar den sin kropp, i stillhet respektive rörelse? Hur lär man hunden bli medveten om hela sin kropp? Nu har du chansen att få ta del av Helene Sahlin-Virros 20 åriga behandlingserfarenhet. Under denna Clinic kommer Helene att visa på några olika hundar som hon jobbar mjukt och varsamt med. Hon använder små och fina hjälper utan att lägga tryck på hunden och det ger fantastiska resultat. Som åhörare kommer du att lära dig titta på hundarnas rörelser och få tips och råd hur du på ett enkelt sätt kan hjälpa din egen hund. Clinicen inleds med ett teoripass innan Helene visar praktiskt på hundarna som är med.

Det sätt som Helene lär ut ger en utvecklad och fördjupad kommunikation med din hund. Inget är viktigare i vår hundträning än att vi kan hålla våra hundar friska och glada för att den ska kunna prestera så bra som möjligt oavsett om vi vill tävla eller inte. Kom och låt dig inspireras av denna Clinic tillsammans med Helene!”

 

Lämna ett svar