Team cia – Canine in Action

Träning just nu


Jag och Freja går just nu en trickskurs för Karin Prytz. Det är verkligen kanon med hennes online-kurser eftersom jag inte har all tid i världen att ta mig iväg på kurser, utan helt enkelt får träna när tillfälle ges istället. Denna veckan har tillfälle knappt getts alls, vilket är väldigt tråkigt ? Men vi kommer igen! Nästa vecka ska vi träna järnet ? Kanske slänger jag upp lite träningsfilmer om intresse finns? 
Goldie får också sin beskärda del av träning. Hon brukar få träna samma saker som Freja just nu. Men eftersom Freja har endel problem och behöver mycket mental stimulans för att må bra så blir det tyvärr så att hon tar mest tid och därmed blir den hund jag går mest kurser med.

Under graviditeten däremot gick jag två agilitykurser på Fristads hundskola med Goldie och insåg att det verkligen är hennes grej! 

Full fart, ”rakt fram” mot ett givet mål ✌?️ Så agilityn är det Goldie som får köra mest av, medan Freja får lite mer uppmärksamhet i tricksträning och Freestyle ?

Skönt när hundarna själv väljer favoritsport!

Lämna ett svar