Team cia – Canine in Action

Underhållning en regnig dag

Rukka
Vad passar sig bättre än hundshopping en regnig dag som denna?

Eftersom Freja börjar Freestylekurs på Kungliga hundar i morgon och är lite känslig mot nya hundar så känns inte halsband som ett helt schysst alternativ. Därför kände jag plötsligt att en ny sele skulle vara på sin plats! .. Även om hon egentligen har ett gäng selar och snälla mjuka halsband hemma…

Eller egentligen var det Alex som kom på att Freja nog skulle gilla en Rukka sele ”som ändå är så billig” när vi var på Grizzly och kikade.
Snabbt som tusan behövde jag alltså komma på en anledning att köpa den knallgula selen med knäppe både fram på bringan och bak på ryggen.  Sagt och gjort, Freestylekursen blev en bra räddning för att försvara mitt köpbegär!
199:- för en jättegul sele med reflex och knäppe både *fram och på ryggen, vem kan motstå 😉

Sen till detta med godis.. Såklart behövde jag något att fylla min oöppnade belöningstub som jag köpte från Aktiv Hund på Hundens dag i våras! Tydligen ska fodret(?) i påsen på bilden inte innehålla några bitar/klumpar, dessutom älskar mina hundar Kanin, så det var bara att köpa på 🙂

Nu väntar vi med spänning på att klockan ska bli 20.00 på onsdag så kursen kan starta och de nyinköpte prylarna testas!

*Dagen efter på freestylekursen visade det sig att selen jag köpt inte alls hade knäppe fram. Konstigt, jag testade en sele, som hade knäpp fram, sen gick jag ut och gjorde ett ärende för att sedan gå tillbaka och köpa selen jag kikat på. Den jag kom hem med kostade lika mycket, såg lika dan ut (trodde jag) men var inte framknäppt.. Jag blev inte så glad kan jag erkänna…

2 Kommentarer
  1. Haha! Men det är ett kap! Dessie och lillan ska få varsin Rukka sen också. Drömmen är att de tar in en lila färg! BAAH!

Lämna ett svar