Team cia – Canine in Action

Valpar är oemotståndliga

kinesisk nakenhund valp
Lilla ”Knut” ligger och myser hos Alex (Tillsalu)

ccd puppyFullt med Chinese Cresteds + en och annan Löwchen och Bolonka.

chinese crested puppy
Finaste lilla nakentiken, tillsalu och helt oemotståndlig

I helgen var vi uppe i Norrköping och hälsade på ”våran” uppfödare Fia på Smedbys kennel.
Nu ska inte vi bli med valp i dagsläget, men jäklarns vad söta alla små kinesvalparna var.
Hade jag inte bestämt mig för att hålla mig till bara mina två jyckar något år till så hade jag nog åkt hem med en liten Löwchen igår dock. Hon hade två små söta Löwchenvalpar hemma och så busiga och mysiga godingar går inte att motstå om man går i valpköpstankar 😉

Golden retriever puppy

Golden retriever valp

Golden retriever

På vägen hem råkade vi ta en liten omväg förbi Festivals Golden Retriever-uppfödning som just nu har ljuvliga små femveckors Goldenvalpar hemma.

Kan en helg bli bättre? Fullt med fina vänner, fantastiska uppfödare och underbart ljuvliga valpar 

Vi avslutar dessutom helgen genom att få mail med erbjudande om en Schapendoesvalp (tik dessutom) från en av de kennlar jag verkligen fastnat för! Ajajaj, mitt stackars hjärta orkar inte mycket mer nu 😉

2 Kommentarer
  1. Dom är verkligen fina de små valparna ❤️

Lämna ett svar