Team cia – Canine in Action

Agilityhallen på Hundspektra blir top notch

agilityhallen-hundspektra

Igår spenderades eftermiddagen på Hundspektra där det bland annat var en hel hop folk för att lägga konstgräset i Agilityhallen. Det blev så fantastiskt fint att jag nästan inte tror det är sant att jag får vara en del av detta ❤

Att starta upp en hall har varit en av mina stora drömmar i många år, och även om jag inte äger denna så har jag fått möjligheten att se arbetet på riktigt nära håll och varit med i planeringen redan från att vi var där och kikade på lokalerna förra året då de var fulla av bilar istället för hundar.

Nu är det en helt annan lokal, det syns verkligen att arbete är gjort här inne och att Hundspektra är på ingång! Jag är stolt som om det vore mitt hjärtebarn 🙂 Tack Sandra för att du ger mig chansen att hjälpa till med detta, du anar inte hur glad jag är att dessa hallar verkligen blir av!

I eftermiddag åker jag dit igen för att måla och fixa. Innan dess är ett gäng där och fixar sista i Agilityhallen, så den kan börja användas, Sandra ska montera in köket och lite städning ska utföras inför att filtmattan i cafédelen skall läggas på plats.

Nu jäklar kör vi enda in i kaklet tills det är färdigt!
Borås nya Hundträningshallar kommer bli så grymma att man inte vill gå därifrån när träningen är klar!!

Lämna ett svar