Team cia – Canine in Action

Agilityträning med Kineshunden

Agility Chinese Crested

Agility DäcketGoldie är på gång!
Igår körde vi lite Hindersug, och som vanligt har jag bråttom-bråttom och vill träna på allt samtidigt.. Det måste jag arbeta på! Det är dumt att gå vidare från det ena till det andra när hunden inte ens är säker på det första ännu.. Men det är ju så kul!! 😉

Det positiva med träningen är att hon gör allt med bra fart och grymt glad attityd. Min underbara lilla kines med svansflaggan i topp!

Nytt för igår var Däcket, vilket hon lärde sig snabbt med hjälp av lite gotta. Däremot var det knepigt att ta däcket när jag försökte bygga en kedja, hopp-hopp-däck, vilket jag såklart borde vetat från början.. Men det var ju det där med att gå fort fram. Nästa gång blir det mer nötande på hindren, göra däcket till det roligaste hon vet 😀

Vi testade även rak, lång tunnel. Det var inga problem, tyckte Goldie, bara någon tog emot henne på andra sidan.
Full speed genom tunneln och ut på andra sidan med svansen viftande som jag vet inte vad.

Det ska bli roligt att träna upp min prinsessa i sommar, speciellt eftersom vi har grymma träningskompisar och superbra träningsplaner att vara på. Sommaren 2014 kan inte bli annat än perfekt!

Kommentera