Team cia – Canine in Action

Chinese Cresteds är bäst på att mysa

kinesisk nakenhundSjukdag

powderpuffHundarnas kompis Nicklas äter klubba, Freja spanar och hälsar att han just nu är hennes bästa vän..

Varning, suddiga mobilbilder igen 😉

Idag är en riktig sjukdag, uscha.. Husse har vart sjuk i en vecka och nu har han tydligen lyckats smitta mig. Konstigt nog tycker han att jag får skylla mig själv eftersom jag åt av hans glass när han var som sjukast.. Förstår inte alls.. En kvinna som är godissugen hejdas väl inte av lite baskilusker?! Tycker minsann det borde vart upp till honom att köpa två glassförpackningar ifall han värnade om min hälsa.. 🙁

Bästa med att vara sjuk är att man får lov att ligga i soffan hela dagarna och bara mysa, dricka te, läsa bok och kika på film! Det passar mig perfekt nu när Erövraren med Christopher Silfverbielke släppts som talbok 

Men hundarna då?
Jag har prickat in det så bra, så det regnar konstant just nu, vilket i sin tur innebär att mina hundar är totalt däckade och vägrar gå ut längre än för att kissa runt området. Kineser är icke att förakta såna här dagar! 😉

Lämna ett svar