Team cia – Canine in Action

Cirkus Festivals ursöta Golden Retriever-valpar

golden-valp

golden-valp2

golden-valp3

Sista besöket innan det är dags för Alex att hämta sin lilla tjej!

Nu hade Golden Retriever-valparna från ”Cirkus Festival” hunnit bli 8 veckor och på torsdag flyttar en av dessa fyra små tikar hem till Alex, Niclas och Dessie. Det ska bli så spännande att se henne växa upp!

Jag är för närvarande Alex personliga körskolelärare, därför får jag äran att hänga med både hit och dit just nu, eftersom jag är anledningen till att hon får köra över huvud taget. Jag måste säga att får man göra sånt här som körlärare, då kan jag mycket väl tänka mig att lära flera små elever att ta körkort 😉

Nu ska jag och jyckarna sova, det har varit en givande dag, med massage för tjejerna och valpbesök för mig 🙂

2 Kommentarer
  1. Naaw! så söta!!

Lämna ett svar