Team cia – Canine in Action

Cupcake Time hundcafé

cupcake timeJag älskar cupcakes, så förhoppningarna var höga förra veckan när vi skulle besöka Cupcake Time i Göteborg för första gången!

cupcake-time-göteborgInne på caféet var känslan idel mys-pys och glittrig. Massor av strössel, cupcake-formar, baktillbehör och annat gosigt som passar in i ett modernt lantkök. Helt i min smak med andra ord 😉

cupcake timeFreja sniffade lite på den varma chokladen och funderade på varför det inte fanns någon grädde på toppen som hon kunde smaka på..  

Cupcake timeIngen grädde? Pffrt, då kan du ha din choklad för dig själv matte!

Jag tycker känslan på Cupcake Time var supermysig, på något vis fluffigt – i gult och rosa 😉

Då vi kommer fram till gatan där caféet ligger, kl 18.40, inser vi att de är på väg att stänga. Nej, det kan inte stämma? Vi hade väl läst att de stängde kl 20.00 på onsdagar?

Vi skyndar oss in på caféet, och det visar sig att de stänger 19.00, alltså om 20 minuter, Gulp!! Här gäller det att skynda.
Den något stressade kvinnan bakom disken undrar vad vi ska ha. Vi bestämmer oss så snabbt det går, och försöker samtidigt insupa den fina inredningen. Strax efter står vi utanför i kvällningen med våra cupcakes och vår varma choklad..

Puuh, vi hann!

Som tur är så finns en liten trätrall på andra sidan vägen där vi kan sätta oss på marken och fika. Kanske inte riktigt vad vi tänkt oss, men med trevligt sällskap går allt! Dessutom är ju faktiskt sommarvärmen tillbaka, så det var skönt ute även om kvällsluften började tränga sig på 🙂

Apropå sällskap så fick vi även en pratstund med en medelålders alkoholiserad man som kom förbi och hyllade kvinnor i radio och kvinnor i allmänhet. Män däremot, dem hade han inte mycket till övers för. Tack du okände man, alltid trevligt att bli hyllad sådär på kvällskvisten 😉

2 Kommentarer
  1. ååh cupcaketime! Mitt stamhak när jag bodde i gbg! Heidi är så himla mysig!

Lämna ett svar