Team cia – Canine in Action

Nu kör vi igen!

   
 Världens längsta paus? ?

Jaha, jag fick visst barn mitt i allt och då kom bloggandet av sig lite! Men nu har jag fått ordning på appen (tror jag) så jag ska kunna blogga från mobilen istället. Det betyder att jag kan snabb-blogga mellan amningar och blöjbyten! Tummen upp för det ??

Det är endel på gång! Freestyletävling (och träning såklart), test av ny olja från Nutrolin (det ska bli grymt spännande!), foderbyte, träning av fegishund + bebis, val av brukshundsklubb,promenader tillsammans med ett boende för ensamkommande flyktingungdomar, SOMMAR och utomhusträningar osv.

Bilden här över är tagen efter promenaden med flyktingpojkarna i lördags. Jag är så imponerad av både killarna och hundarna. Det gick som på räls och alla skötte sig grymt bra, solen sken och till och med Freja som har lite svårt för nya situationer promenerade på som om det var den naturligaste sak i världen.

STOLT matte ??

Jag bloggar även på ADHDmamman.se, så vi får se om jag slår ihop bloggarna framöver och arbetar mer med kategorier, eller om jag kör vidare på två olika ?

Puss på er!

Lämna ett svar