Team cia – Canine in Action

En dag på landet

Freja Mossa

Dagen idag har spenderats på landet, närmare bestämt i Uddebo! Så hade jag kunnat tänka mig att bo.
Hästhagar, skog, hönor, barfota i gräset 

Bäst av allt är att hundarna kan springa lösa utan att man måste oroa ihjäl sig för bilar eller andra hundar som ska dundra rakt in i familjeidyllen 😉

Biodling

Något annat som är bra med landet är att man kan ha massor av djur. Mina bröder håller till exempel på med biodling och producerar sin egen honung!

Tänk om man kunde ha höns -> Ägg, En get -> Ost, Bin -> Honung och några hundar -> kärlek 😉 Då hade lyckan varit total.. Ja.. det, och att kunna gå ut barfota på morgonen såklart 

sova

Väl hemma hamnade jag och Goldie på kökssoffan. Det är min absoluta favoritplats hemma, liggandes på kökssoffan med en hund att krama på och den andra liggande tryggt vid knävecken. Där kan vi ligga nästan hela dagen och bara mysa och lyssna på talbok. Just nu plöjjer vi Sagan om Isfolket på Spotify. Både jag och hundtjejerna gillar Isfolket, det har dem viskat till mig 😉

Lämna ett svar