Team cia – Canine in Action

Fotograferar på The next Lassie – MyDog

Varje dag under MyDog 2015 kommer jag och Sandra Glanzén finnas på plats vid tävlingen The next Lassie där Sandra, Fredrik Steen och Carina Romland utser en finalist per dag.

Slutresultatet läggs upp på MyDogs facebooksida dagen efter mässan är slut. Vinnaren får vara med i TV-serien Welcome to Sweeden 🙂

Just såna här dagar önskar jag mig ett riktigt bra objektiv så bilderna kunde bli snäppet skarpare och snyggare. Men vad gör man om man inte är miljonär? Jag får helt enkelt göra det bästa av situationen och knäppa av bilder så gott det går med objektivet jag har, som inte heller är fy skam egentligen. Men inomhus i halvtaskig belysning kommer det inte till sin rätt riktigt..

Viska försöka uppdatera från Hundspektra under dessa dagarna med, så kika in på hemsidans nyheter, våran facebooksida och instagram @hundspektra 😉

Dags att ta lite kvällsmys och tagga för en ny dag på mässan i morgon!

Lämna ett svar