Team cia – Canine in Action

Freestyle fortsättning för Karin Prytz

Nu är vi på gång med Karin Prytz (Tass i hand)fortsättningskurs i Freestyle! Egentligen började den förra veckan, då skulle vi träna olika sorters slalom. Tyvärr har det vart mer eller mindre kaos i mitt huvud inför namnkalas och allt vad som står inför oss nu. Sååå NU kör vi på istället ?

På bilden tränar vi på att Freja ska söka upp portar snabbt. Riktigt bra och rolig träning! Dessutom var hon allert som sjutton igår, kanske för att jag bröt mot en av mina små godisregler? Hon fick nämligen Frolic!! Varför älskar alla hundar det?! Kan de inte älska nyttiga bra saker? ?


Jag försöker även få henne att söks upp positionen framför mig vänd framåt. Konstigt nog tyckte hon det var superkul träning. Något jag verkligen inte räknat med.. Men jodå, snabb vändning och allert hund i denna övningen ?? Frolic gör underverk…?

Tyvärr var det sjukt mycket knott ute igår kväll, och nog för att störningsträning är bra, men knott var överkurs! Annars hade jag filmat lite och lagt upp åt er.

Kika in på cia.lzon på instagram så poppar videor från träningarna upp framöver. Några av träningarna från tidigare kurser ligger där också för den som orkar gräva lite ? Jag tror de är taggade med #tassihand och eventuellt #freestylehund.

Villemo hängde också med ut på träning, i sin nya solhatt. Hon körde på apporteringsträning istället. Ibland tror jag hon är en retriever?

Lämna ett svar