Team cia – Canine in Action

Fyspromenad i terrängen på crossbanan

Crossbanan
Sjukt härliga omgivningar.

frejzonEn trött Frejzon på väg hem.

Först och främst, jag är trött på att ha en lånemobil som tar bilder som ser ut som skräp, nu får verkstaden sätta på en extra växel för såhär kan vi inte ha det!

Sen vill jag även säga att idag var det dags för Freja att få egentid med matte, ut i cross-spåret tillsammans med hundkompisarna + Jonna och Alex.
Alltså fick Goldie stanna hemma och få egentid med husse istället. Mystid i knät med andra ord 🙂
Skönt när man kan dela upp det hela sådär. Båda hundarna får tid ”helt för sig själv” och får även lite semester från syrran några timmar.

Jag och Freja passade på att gå fyspromenad, träna på inkallning, köra lite zick/zack mellan benen som är en läxa till Freestylen på onsdag och såklart umgås med kompisarna.
Men det goa med just gemensam promenad med lösa hundar är att hundarna inte behöver busa massor med varandra. De kan helt enkelt gå i sin egna lilla värld, nosa, springa lite, hoppa på stockar och stenar, men ändå ha andra hundar runt sig.
Det passar mina tjejer perfekt, eftersom de inte alltid är så noga med att busa massor. De kan snarare tycka det är jobbigt när andra hundar är för på 🙂

Nästa gång vi går på crossbanan så tar jag med systemkameran! Jag tror det kan tas fantastiska bilder i den miljön. Skog, vatten, sten, lera, stockar.. Blir lite postapokalyptisk-känsla.. Eller varför inte Jurassic park-känsla 😉
I vilket fall så är det snygga omgivningar som väcker bra något inuti mig!

2 Kommentarer
  1. Gillar verkligen det stället! Så kul med nya ställen så man kan utforska sin egen stad lite mer 😀

Kommentera