Team cia – Canine in Action

Gårdsslaktade höns

höna barf

Ikväll fick vi en leverans av gårdsslaktade hönor åt hundarna! Eller ja, vi fick inte hela höns, men delar 🙂
Tjejen som har hand om detta är 14år och hade under hela natten till lördag vart uppe och slaktat, styckat och paketerat hönor. Hon säljer restdelarna som BARF åt hundägare som råutfodrar, och får därigenom en liten extrainkomst. Utöver höns har hon kalkon, kanin, försäljning av ägg osv. Förstå att ha det så som 14åring? Otroligt häftig och driven tjej 🙂

För min del blev det fötter, hals/nacke, huvuden och vingar i denna beställningen. Perfekt götta till Så mycket bättre nu på lördagskvällen!
Med tanke på hur fin denna leveransen var så kommer jag garanterat beställa av henne igen! Hade vart roligt att åka upp till gården och handla till nästa tillfälle.

När jag kom hem fick jag ett sms med texten ”Shit sizen på fötterna :O Måste vara kalkon” från en av de andra tjejerna som beställt.
Självklart blev jag genast tvungen att packa upp och kolla! Alltså dessa fötter, de är dubbelt så stora och ”köttiga” som vanliga kycklingfötter jag tidigare fått tag i. Helt enorma saker! Klorna är större än mina hundars, jag fick klippa dem med avbitartång eftersom jag blev lite rädd att tjejerna skulle svälja klorna hela 😉

Jag kunde faktiskt inte hålla mig, efter att ha portionsförpackat allt gotta så fick tjejerna både varsin vinge och varsin kycklingfot. Mycket uppskattat kan jag lova!

 

 

1 Kommentar
  1. Tjo,

    Vilka fina halsar! Kan knappt vänta på att barnen kommer så jag kan plocka upp dem! 😀

    Mvh
    Rebecca

Lämna ett svar