Team cia – Canine in Action

Grunden är Grunden och Standardt immun

Grunden är grunden

grunden är grunden
Äntligen(!) damp boken ner i brevlådan, jag har väntat i en evighet på denna

Förhoppningsvis ska jag ha massor av nytta av Grunden är Grunden av Mikaela Holegård.
Jag är ganska oorganiserad i min träning, så en sån här bok är verkligen guld för mig. Färdiga tips och skisser att träna efter! Det är bara att kika igenom boken, välja vad man vill träna på och sen utföra 😀 Bättre kan det nästan inte bli?

Standardt Immun

Något annat som går åt här hemma är kosttillskott. Tidigare har vi haft Startmix, men nu var det dags att ta steget över till Immun från Standardt. Jag hoppas detta ska kunna hjälpa lite mot Frejas rinniga ögon, så hon slipper ha fula missfärgningar i ögonvrån.
Utöver Immun ska vi köpa en herrans massa Lever och komma på ett sätt att få kräsna lillfröken att vilja käka sladdret.. Hon har nämligen fått för sig att lever är bland det värsta som finns 🙁
Jag har en tanke om att kycklinglever kan vara lite smakligare än grislevern vi har hemma just nu, så det blir till att handla kycklinginälvor nästa gång vi är i affären 😉

Till kvällsmat ska vi dock testa den lilla kaninlevern som jag plockade ut och frös när jag styckade de två små kaninerna jag köpte i början av sommaren. Håll nu tummarna för att den går ner!!

kylväska ikea
Apropå att handla inälvor och annat BARF så fick jag tips av Jonna om att IKEA har bra och ganska stora kylväskor för 35:-. Ett erbjudande man inte kan missa när man råutfodrar och titt som tätt handlar frysta och kylda köttprodukter. Åk och köp!

2 Kommentarer
 1. Hej,

  Testa lammlever annars, eftersom A-vitamin halten är större så behöver inte din hund äta lika stor mängd för att få sig rätt mängd 🙂

  Mvh
  Rebecca

  • Åh, det ska jag göra! 😀
   Frejzon är ju lite bökig med smaken, så fick tips om att kyckling skulle vara godare.. Men lamm kan nog också sitta bra!

Lämna ett svar