Team cia – Canine in Action

Gruppromenad med Hundliv i Borås

hundliv i borås

Äntligen fick jag och Freja tummen ur och var med på en av Hundliv i Borås gruppromenader!
Jag har nog aldrig förstått innan hur upptagen jag är på söndagar, men sen Hundliv började med sina Söndagspromenader så har jag fått upp ögonen för hur fullsmockade mina helger är.. Skärpning Cia! Hädanefter är söndagar kl 13 en helig tid då grupp-promenader är inbokat 😉

Nästa vecka börjar jag även med Rallylydnad på söndagarna, men en liten promenad borde vi ju hinna innan träningen börjar tycker jag! Allt för hundträningen 🙂

Freja har ju en del problem med andra hundar, så just gruppromenader är fantastisk träning för oss. Där kan vi inte fly undan en annan väg eller springa ner i diken när en annan hund närmar sig. På gruppromenaderna måste vi ta tjuren i hornen och träna!

Första minuterna, innan Frejzon greppade vad som hände, var det lite jobbigt för henne, men så fort vi började gå lugnade det ner sig. Efter bara några minuter gick hon superfint bredvid mig även om vi mötte både andra hundar, cyklister och andra konstigheter. Stolt matte till duktig tjej! 🙂

1 Kommentar
  1. Hejja Frejan! Du klarat!

Lämna ett svar