Team cia – Canine in Action

Hol-ee roller

IMG_5786

Här är min älskade lilla Hol-ee roller med en Rådjurssvans inuti! Det gäller att ta till med tunga artilleriet när man har hundar som inte gillar leksaker 😉

Jag har jagat jägare (ok det låter lustigt, men det är faktiskt sant) som vart villiga att ge mig en bit rådjurshud, i drygt  ett års tid. Så förstå min glädje när jag fick höra att Dogmania börjat sälja rådjurssvansar!! 😀 Det kan vi kalla lycka!

Under GULDagilityn köpte jag mig både en boll och en svans hos Dogmania, för att kunna använda i träningen under sommaren. Än så länge kampar inte hundarna med det, men de jagar den glatt och bär gärna runt på bollen. Snart ska dom nog kampa med om vi har tur 🙂

IMG_5861

IMG_5879

Dessie passade på att låna vår Hol-ee roller under träningen igår. Den var riktigt skojig hälsar hon 😉
Jag tror matte får köpa en svans till henne också, för den var riktigt populär!

Kommentera