Team cia – Canine in Action

Hösten är äntligen här

hundsnack växjö

chinese crested powderpuff

HEJ!
Känns som det var år sen jag uppdaterade nu.
Jag har verkligen haft så fullt upp att jag inte ens slagit på datorn det sista! På ett sätt är det skönt, att vara datorfri, men samtidigt kan man önska sig lite fritid att bara sitta och slappa på 😉

Ok, roliga saker som är pågång i höstrusket!

  • Hundens dag Borås – Vi har börjat planera rejält och saker börjar på något vis redan falla lite på plats. Planerna är många, stora och helt grymma 🙂 Hundens dag Borås 2015 kommer bli SÅ bra att jag nästan inte kan hålla mig!!
  • Kurser – Freestylekursen hos Kungliga Hundar är precis avslutad (saknar det redan). Men nu är det bara att fortsätta mot nästa kurs 😉 Massage för hemmabruk med Anna från Hund i Harmoni är bokad i vår. Så nästa år kommer mina hundar kunna få massage så ofta dem vill!
  • Utbildningar – Planerna finns där, nästa år kanske jag äntligen uppfyller min stora dröm inom hundutbildning 😉
  • Träning – Spår, rally, freestyle, agility.. Massor, massor, massor av träning i vinter! Jag älskar det!!
  • Mys – Dagsturer till Varberg, skogar runt Borås, Torpa stenhus, Göteborg.. Hur ska vi hinna allt?

Nu taggar vi för bästa hösten och vintern, än så länge är ju solen och ”värmen” med oss, så detta ska bli grymt!

Lämna ett svar