Team cia – Canine in Action

Hundmat behöver inte se ut som hundmat

BarfglassHundmat behöver inte se tråkig ut!

Ikväll serverades mina hundar: en bulle med Mush vaisto, min hemmagjorda barfglass, kaninlever (eftersom Freja behöver extra A-vitamin), Standardt Immun, samt lite honungsmelon för skojs skull + att det ser snyggt ut med extra färg på bild 😉

Innan jag började råutfodra mina hundar tyckte jag hundmat var bland det tråkigaste som fanns, ett onödigt ont som jag behövde ta fram två gånger om dagen. Inte blev det bättre av att Freja är oerhört kräsen och varje måltid blev 30 minuter av trugande, för att inte tala om våra foderinköp som var enda en evig jakt på något som hon kanske kunde tänka sig att äta mer än någon dag i streck..

Behöver jag tala om att vi ALDRIG behövt truga för att hon ska äta efter vi gick över på BARF? Det enda hittills som hon är tveksam till är lever. Men idag, när det serverades i små-små bitar tillsammans med annat gott, så var inte heller det några problem att få i sig för min före detta kräsna hund 🙂

Lämna ett svar