Team cia – Canine in Action

Hundpsykolog


Igår hade vi en hundpsykolog hemma som ska hjälpa oss att träna Freja på framförallt hundmöten. Är den utredningen och träningen något som finns intresse av att följa framöver?

Vi började med kort promenad runt området och sedan blev det en intervju om allt från valptiden, första löpen, när problemen dök upp, hur problemen visar sig osv osv.

Vi kommer arbeta med Frejas utfall mot hundar, hennes rädsla för främmande människor och hennes resursförsvar bland annat. Utöver det slängs det in lite tips och trix mot ljudkänslighet och larmande skall vid ytterdörren. Jag kommer skriva utförligare om träningen och framsteg/bakslag om det finns intresse, så fler kan få nytta av vår historia och vår kamp att fixa livet med superkänslig och reaktiv hund ??

4 Kommentarer
 1. Jag vill följa! 😀 // priik på instagram

  • Team Cia

   Åh vad roligt ?? Känner själv att det kanske kan hjälpa i alla fall någon ifall jag skriver om vår träning mot en tryggare Freja ☺️

 2. Hittade din blogg ikväll och blev så glad eftersom den är hur bra som helst! Allt om hundmat och att ha en reaktiv hund var precis vad jag ville läsa om! Ska bli MYCKET intressant att följa träningen och stort lycka till 🙂

  • Team Cia

   Men vad söt du är! Tack 😀
   Jag hoppas träningen kommer igång ordentligt snart, så ska jag skriva så fingrarna brinner 😉

Lämna ett svar