Team cia – Canine in Action

Impulshandlade tjugo kilo kött

20 kilo kött

Jag har inte alltid den bästa impulskontrollen.. Som idag när jag blev erbjuden 20kg kött.
Den naturliga tanken ”vi har bara en vanlig halvfrys, vart ska allt kött på plats” kom liksom aldrig fram i hjärnan. Det enda som nådde hela vägen upp dit var ”Åh, 20 kilo? Då får jag ju kött över att dela med mig av till alla vänner som barfar!” .

Någon timma senare stod jag där med en herrans massa superfint nötkött i kylpåsar och väskor 😉
Som tur var så är jag bra på att pussla, så det mesta gick in i frysen efter lite mekande. Sen fick några vänner ta del av det mumsiga som inte gick ner ordentligt.

I påsarna fanns grytbitar, färs, revben (med massor av kött på) och en påse med lever som ska förvandlas till göttiga leverkex framöver 😀 Blev erbjuden hela köttstycken med. Men det får vänta till nästa gång, när hundarna har barfat lite längre så tjejerna inte sväljer allt helt..

Paret jag köpte från var så otroligt söta, tänk att min tur med fina kontakter bara fortsätter, även nu efter Hundens dag!
Jag vill bara träffa mer och mer människor om det finns så mycket mysigt folk här i världen 

Lämna ett svar