Team cia – Canine in Action

Kanin är mumma för små hundmagar

Kanintass barf

Något tjejerna här hemma verkligen uppskattar är kanin, både tassar, inälvor, rent kött och annat mumsigt som kan tänkas bjudas.

Ok, de gillar även sånt som kommer ut från kaninerna här i stan, alltså bajset.. Det är däremot inte jag lika glad i eftersom kaninbajs är svårslaget på alla sätt, alltså en enorm störning på promenaderna 😉 Någon gång, när jag känner att tålamod och ordentligt med tid så ska jag träna detta. Kanske samla en burk med kaninbajs och köra som störning och träna som sjutton för att öka upp mitt värde. Det finns en hel del av varan här ute, så att samla en burk lär inte bli några problem alls.

Något jag hellre har hemma är däremot kanintassar, det är nämligen alldeles utomordentligt göttigt tugg på kvällen när matte och husse äter lite gott och hundarna också vill ha något litet extra att mumsa på 🙂
När jag köper kanin är jag noggrann med vart jag handlar från. Jag vill att kaninen har fått ett fint liv tills det var dags att gå vidare. Detta är något jag tänker på vilket kött jag än köper till hundarna. I mesta möjliga mån köper jag mina färska barf-varor från gård där djuren haft det riktigt bra under sina liv

Som BARF:are gäller det att samla på sig kontakter. Har du ett bra kontaktnät så råder ingen brist på bra mat åt dina hundar, det känns bättre i magen att köpa direkt från gård än att handla massproducerat!

Lämna ett svar