Team cia – Canine in Action

Konsten att få hundar bra på bild

fyra-kineser-en-sten

Oftast lägger man ju upp de allra finaste bilderna på bloggar, instagram och facebook..
Igår testade jag för första gången min nya lilla ögonblickskamera, man kan ju inte alltid ha med systemkameran ut, och såklart ville jag ha snygga vinterbilder på alla hundar 😀

Hundarna ville däremot helt annorlunda.. Det där med att få fyra hundar att vilja samma sak (dessutom samtidigt) är inte alltid det lättaste fick jag erfara återigen. Antingen ska någon stå med rumpan till, eller så ska en annan hoppa ner, titta åt ett annat håll, röra sig precis när man trycker av så det blir suddigt, osv osv.

Därför bjuder jag på ett kollage gjort med några av bilderna från fotosessionen ”fyra hundar står på en sten helt naturligt mitt i ingenstans” 😉

Bjuder på två till -inte som jag tänkt mig- bilder, som ändå är typiska för just dessa hundar, ”godishög” och ”i full galopp” 

godis
En typisk ”hej har du godis”-hög av kineser

run
– Hallååå matte!!

Kommentera