Team cia – Canine in Action

Kyltäcken till hund

Chinese Crested Powderpuff
Jag har haft nakenhundar i massor av år, men nu när jag plötsligt sitter här med en helfluffig Powderpuff så funderar jag allt mer över detta med kylprodukter för hund. Förra året trimmade jag ner henne lagom till värmen kom, men i år vill jag faktiskt behålla den långa pälsen i den mån det går.

Chinese Crested Powderpuff trim

Om någon testat kyltäcken på sin hund så får ni gärna hjälpa mig här, för jag har verkligen noll koll!

Just nu kikar jag mellan dessa olika sorter. Priset skiljer ju en hel del, gäller det även funktionen? Hellre ett dyrare bra täcke än något billigt halvdant. Jag är ju ändå småhundsägare, och vi är ju kända för att spendera! 😉

aqua coolkeeper

Aqua Coolkeeper kyljacka 199:-
Smidigt kyltäcke för hund som täcker hela kroppenaqua-coolkeeper-sele
Aqua Coolkeeper kylsele 179:-
Komfortabel kylsele för hund

cool coat kyltäcke lilaCoolCoat kyltäcke 324:-
Ett svalkande lila kyltäcke för varma dagar! (Finns även i Blått)

hurtta motivation cooling coat lilachurtta motivation cooling coat
Hurtta Motivation Cooling Coat 399:-
Ett behagligt kyltäcke från Hurtta för aktiva hundar

hurtta motivation kylvästHurtta Motivation kylväst 285:-
Den perfekta kylvästen för aktiva hundar (finns även i Lila)


Tänkte beställa från CSiGORA eftersom dom har så grymt bra service! Det gillar jag ♥♥♥

5 Kommentarer
 1. Ja, pudeln är en hel charmig hund rakt igenom 🙂

 2. Jag hade ett från Hööks förra året men det använde vi en gång typ.
  Ju mer jag läst och tänkt på detta så tror jag det gör mer skada än nytta. Tänker på att musklerna blir kalla och sådär! 😮

  • Team Cia

   Ja, funderar lite på det med. Men sen tänker jag, blir dom verkligen SÅ kalla? Och gör kylan mer skada än värmen (om man sätter det ena mot det andra)?

   Tycker detta är så svårt, därför jag hoppades att någon annan visste mer 😉

 3. Alltså det är ju en väldigt ny grej. Jag tänker att man går ju självklart inte milen på somrarna, utan är i skuggan och svalkar sig i sjö/hav. Tänk alla suuuuuperfluffiga raser, dom har klarat sig utan kyltäcke. Jag återkommer, ska kolla upp mer! Pratade om detta på föreläsningen på HallåHund!

 4. Det var smaskens och det var en förrätt på gratinerad hummer. Sen oxfilé med potatiskaka, sparris och hemmagjord rödvinssås. :))
  Haft en bra helg?

Lämna ett svar