Team cia – Canine in Action

Live Love Pink

pinkoholicÄntligen har mina träningskläder från Pinkoholic kommit. Därifrån kommer jag beställa igen, jag älskar rosa! 😉

Denna gången blev det löparbyxa med kjol, keps och löparstrumpor. Allt passar helt super till hundträning!
Vem har sagt att man inte kan vara snygg när man tränar hund 😉

Jag ska inviga nya kläderna snarast. Tror dem kommer matcha perfekt till min nya HelsiTar-väst från CSiGORA 

Vad har ni på er när ni tränar hund? Behöver lite tips på bra kläder nu inför hösten!

1 Kommentar
  1. Sv: Här kommer mitt lite sena svar angående RC.
    Jag lär in det som Silvia Trkman och man kan hitta mycket info om hennes sätt på internet och här http://silvia.trkman.net/cone.htm utan att behöva gå kurs för henne. Jag kommer lära in på detta sätt, men kommer nu i början på klubben hinder baklängeskedja då han har svårt att hålla sig på plankan. Det innebär att jag kommer hålla honom på kontaktfältet redan och släppa honom där så han kan liksom inte missa, ej heller hoppa åt sidan så pass att han missar (kommer komma upp video på det någon gång när vi kör det). Fortsätter sen genom att ta honom längre och längre upp(på detta sätt lär många in 2på2 egentligen, men kör på detta sätt med running, eller ger det en chans). Senare kommer jag dock köra på ST sättet 🙂 Finns flera som t.ex target, MM och vad nu man väljer. Detta är dock bara de två sätten jag kan köra. Testat target på uppfarten med schäfern, men kom inte i fram i utvecklingen.

    Finns gruppen ”alltomrc” på FB, men vet inte om den går att hitta. Var tvungen att bli vän med en som fick lägga in mig till och med kanske.

Lämna ett svar