Team cia – Canine in Action

Livet jag valt att leva

levellers tattooIbland när jag ser hur andra har det så funderar jag över livet jag lever, hur det vore om jag utvecklats till någon annan.. Då tänker jag på den nya lyxiga bilen jag kunde kört, det fina huset jag kunde ägt, på alla kläder jag kunde köpt.. Jag tänker på alla utbildningar jag kunde haft råd att gå och på all inredning som skulle fylla mitt hem.

Men det är inte den vägen jag tagit, det är inte min väg.

När jag sedan tänker över det livet jag lever, tillsammans med min sambo och mina hundar som ger mig så oändligt mycket.
– Jag har en familj som jag aldrig skulle klarat mig utan, som står fast vid min sida genom allt, för att sedan hand i hand tillsammans med mig kliva ut på andra sidan.
– Jag har hittat fantastiska vänner som jag både kan skratta och gråta med, vänner som jag kan prata med om allt. Vänner som delar mina intressen, min konstiga humor och som följer mig och stöttar mig utan att ifrågasätta mina val..

Detta är min väg. Den är kanske smal och krokig, men den är min och det är den enda rätta vägen för mig. Tack vare den har jag mött alla er, som betyder så oändligt mycket för mig!

Tack till er!

heart-11

Lämna ett svar