Team cia – Canine in Action

Livet kommer tillbaka

skogen-sol

Såna här dagar känns det som all livsenergi bara flödar och man vill aldrig gå in!
Sol + skog = kärlek och lycka.

Det blev två underbara timmar i skog och på soliga småvägar tillsammans med Alexandra i måndags innan jag var tvungen att bege mig hemåt igen för att förbereda inför agilitykursen för mig och Goldie på kvällen.

Tänk om man kunde bo vid en härlig stor skog där man kunde gå promenader varje dag. Då hade jag mått bra. Skogen ger så mycket energi, det är något helt annat än kalla asfaltspromenader här i stan..

Ok, det finns hemskheter i skogarna med. Som till exempel älg! Rakt över stigen där vi gick hade en älg nyligen sprungit och lämnat spår. Det är något sjukt hur stora de djuren är?! Lika stora fotspår som mig! Jag har kanske inte enorma fötter, men ändå, tanken på den storleken på en djurhov (älg har väl hov?) känns skrämmande. Hualigen.. Tur att vi inte mötte den personligen!

Kommentera