Team cia – Canine in Action

Mysigt att vara observatör på valpkurs

valpkurs hallå hund

Har man inte valp själv så får man se till att få ut det mesta möjliga från sina vänners valpar 😉
Jag har en väldig tur eftersom Alexandra skaffade sig valp precis när min valpsjuka är som störst, det betyder att jag får ta del av allt det mysiga med valp, fast utan att behöva bry mig nämnvärt om saker som ensamträning, rumsrenhetsträning och annat ”tråkigt”.

Jag nöjer mig fint med att vara personlig chaufför till valpkursen och få sitta med och titta på medan de andra tränar, och samtidigt suga åt mig kunskap inför kommande lilla knytet 🙂 Fast, såklart hade det var snäppet mysigare att själv ha med en liten att träna med!

Igår gick de igenom passivitet (ryggsäcken), namnträning och störningsträning. Härligt med någon som sätter in störningar ganska snabbt i träningen. Det är ju något som kommer finnas i stort sätt överallt alltid i hundens liv, och vill man träna aktivt framöver så är det skönt om valpen tidigt lär sig att träna när saker och ting väsnas och stör runt omkring.

Just denna valpkursen går på Hallå Hund i Hyssna och hålls av Marlene Edvinsson, som är den som startat upp hela Hallå hund! 🙂

Lämna ett svar