Team cia – Canine in Action

När allt bara rasar samman

botten

Det är så konstigt, hur allt bara kan rasa från en dag till en annan. Solen lyser utanför, agilitykursen börjar om tre timmar, och här sitter jag.. Plötsligt fungerar inget längre, golvet försvann under mina fötter, benen vek sig, hjärtat sprängdes och världen rasade samman. Allt inom loppet av minuter.

Hur gör man när all kraft bara tar slut? Jag ger verkligen aldrig upp, men ibland förstår jag inte vart jag ska få ork ifrån, när mina egna källor är helt tomma på energi.

Freja kände att det var allvar, kröp upp på mitt bröst och gav mig kraft nog att andas, ork att ta mig igenom stunden.
Vad vore jag utan mina hundar? Jag ger dem trygghet, värme, kärlek och hela mitt liv.. Idag fick jag tillbaka en bit av allt de det är meningen att jag ska ge mina hundar, idag fick Freja vara den stora starka som gav trygghet och tröst.
För det är jag henne evigt tacksam 

golden retriever

Jag har insett att man inte bara förlorar på att visa sig svag, ibland kan man vinna miljoner tillbaka.
Denna bilden kändes verkligen i hjärtat och det var den, och Frejas tröst, som fick mig att åter igen resa mig upp och kämpa vidare.
Panikångest, ett jävla helvete att leva med, men du är inte ensam!

När ni tror att ni inte orkar längre, så sök kraft hos de runt er.
Det finns energikällor att hämta ifrån, när era egna är slut 
❤ ❤ ❤

4 Kommentarer
  1. Starkt skrivet!

    • Tack snälla, tänker att om jag skriver så kanske det finns en liten liten chans att det kan hjälpa någon annan att våga känna och berätta 🙂

  2. Bra skrivet:)
    Ja lider av ångest och noll ork nästan varje dag, det är hundarna som då får mig att orka.

    • Hundarna är fantastiska på det viset. Mina hundar får mig att orka med vardagen, att komma ut och träffa folk.. De får mig till och med att orka med mig själv när jag känner mig värdelös och onödig 🙂

Lämna ett svar