Team cia – Canine in Action

Nationalhoppet 2014

Agility pudel
Är det konstigt att man funderar på Pudel som nästa-hund när man ser sånt här eller? Gah, kärlek till den rasen!

Border collie agility
Vår fina agilityinstruktör Jeanette Agilitycoachen Ahlin med hennes Pax

Plötsligt snurrar hela livet kring Agility, Agility och lite mer Agility!

Det bästa med att ha hundsport som intresse är att det kryllar av hundar (hör och häpna) + att man får fullt med frisk luft och massor av härlig sol! 😀 Finns det några som helst nackdelar med hundlivet?!

Denna helgen spenderades till största del i Göteborg på Nationalhoppet där vi insöp känslan av träningsnerver, glädje och… leverpastej? Eller nej jag vet inte vad folk belönade med från sina tuber 😉 Men jag kan ju säga att lekbelöning är något jag kommer träna upp med min nästa valp redan från valpisben!
Det blir en helt annan känsla när ekipagen dundrar ut från banan och busar loss ihop om när föraren måste sätta sig, plocka fram godis och belöna på det viset.
Sen kan jag kanske tänka att många borde lära sig att godisbelöna i rörelse, det är helt klart underskattat för att få en go energi mellan dig och hunden!

Golden glass
Dessie äter glass med stil!

SJÄLVFALLET var vi tvungna att ta vår sedvanliga tur till GG’s när vi befann oss så nära!

Det går ju inte att vara i Göteborg utan att besöka favorithundbutiken. Jag hittade små frysta råttbebisar som jag gärna hade köpt med mig hem, men med frysen full av stut och dessutom ett gäng hela kaniner på gång så fick jag helt enkelt hejda mig och vänta tills extrafrysen är inhandlad 😉

Kika gärna på fler bilder från Nationalhoppet 2014 på min facebooksida – Tasskompassen

Kommentera