Team cia – Canine in Action

The next Lassie dag två

Det är otroligt mysigt att vara på MyDOG och kika på alla hundar, shoppa hundprylar och mingla bland kollegor och andra hundnördar, men snacka om att man blir trött i huvudet 😉
Jag skulle kunna somna direkt om jag inte hade så mycket att pyssla med innan jag får lov att slappna av!

Dagens söta finalist till The next Lassie blev Lillebror, en liten kille som verkligen charmade alla i publiken.
Det ska bli intressant att se vem som vinner hela tävlingen, jag har på känn att det kommer bli en jämn kamp mellan finalisterna 🙂

Idag fick jag dessutom äntligen köpt ett par nya snygga (rosa) hundförarbyxor från frifab. Jag har gått och kikat på dem på webben hur länge som helst men inte vågat beställa eftersom jag har så svårt att köpa byxor utan att få prova först. Nu behöver jag bara ett par snygga skor att träna i med, så kan våren och all rolig hundträning få komma sen!

Lämna ett svar