Team cia – Canine in Action

Ni är det vackraste jag har

vackrast

Sista månaderna när jag mått som ett utskitet päron på grund av graviditeten så har jag verkligen fått omvärdera mycket. Jag har inte orkat göra allt jag brukar göra, jag har varit trött och orkeslös och ibland mest känt mig som en hög med något riktigt dåligt och tråkigast i världen, och som att jag inte förtjänar att må bättre än jag mår (det vill säga inte bra alls).

Men på någon nivå hoppas jag att folk i min närhet förstår att detta är av en anledning, och något tillfälligt, min kropp är trött eftersom den producerar ett helt nytt liv inuti sig ❤

Jag är världens gladaste som har ett fint litet barn på väg, en underbar sambo som snart även ska bli (eller säger man att han redan är?) far till vårt gemensamma barn.
Jag har även:
Två underbara hundar som funnit sig så väl tillrätta med vår nya, lite softare livssituation och mer än gärna ligger på min mage och myser de dagarna jag har svårt att komma upp ur soffa.
Fantastiska vänner som stöttar och finns där för mig både när jag behöver skratta och få energi, och när jag behöver skrika över något som är jobbigt.
Världens bästa familj som alltid ställer upp, hur jag än mår eller inte mår.

Ni är mitt allt, det vackraste i världen! ❤

1 Kommentar
  1. Och du är en av de finaste i mitt liv. Du förtjänar allt bra som väntar. <3

Lämna ett svar