Team cia – Canine in Action

Öland Roots och Bröllop

öland

Fina vänner bjöd in oss att dela denna vackra dag med dem på Öland!

cia

En privat ”ohundig” Cia sitter och filurar efter bröllopet 😉

tollare

Saknade mina små filurer, men som tur var så fanns det hundar även på Öland tydligen!

I år har jag och sambon lånat husvagn, vilket öppnar upp hela sommaren på ett helt fantastiskt sätt!
Vi har redan hunnit iväg till Öland där vi gick på Öland Roots festivalen och firade vänners bröllop.
Sen bar det hem över en natt, packade om och drog vidare till Varberg där vi fricampade på en parkering precis vid havet 😀

Campat har jag gjort sen jag var liten, men hua vad dyrt det blir insåg jag på Öland.. Nej, fricamping är nog mer min melodi. Gästhamnar, parkeringar vid havet, skogar och natur precis utanför knuten 🙂

Tyvärr hängde inte hundarna med till Öland, eftersom vi räknade med att de inte skulle uppskatta reggae lika mycket som husse och matte 😉
Men resten av semestern får de allt följa med. Grebbestad och Orust är inplanerat! Jag har till och med köpt ett gäng nya agilityhinder på Rustas rea så vi ska kunna träna när vi är ute på vägarna!

öland roots

Öland Roots i mitt hjärta! Ses nästa år igen 🙂

öland roots skor

Köpte mig ett par nya, inte så snygga, men sjukt mjuka skor på festivalen!

Jag fick plötsligt ett infall och köpte ett par extremt mjuka, men rätt fula sandaler.. Helt ärligt så har jag ingen aning om varför? Jag behöver ju träningsskor till höstens kurser, och på sommaren använder jag nästan uteslutande flip-flops när jag inte kör gympadojor.. Men jag antar att det var festivalyran som slog till 😉

2 Kommentarer
  1. Vackra bilder <3

Lämna ett svar