Team cia – Canine in Action

Öppet hus på Hundspektra

Hundspektra

Igår var det öppet hus på Hundspektra, en heldag på mitt hund-drömställe tillsammans med vänner och andra goa hundmänniskor.

Några som var på plats igår var Dog House som hade uppvisning med Lillebror från MyDog’s The next Lassie och hans vän Pantera.
Sen var även Canine Rush hos oss och fotograferade gästernas hundar i en liten studio de byggt upp i ett av våra kontor. Bilderna jag såg på plats var fantastiskt fina, så jag hoppas verkligen de kommer någon mer gång, när jag har chans att ha med mina hundar 🙂

Jag är så lycklig och tacksam över att Hundspektra finns, plötsligt har hundägare fått en samlingsplats, och alla är så engagerade och gulliga. Vi har fortfarande en hel del kvar, men för varje sak vi gör på Hundspektra så kommer vi ett steg närmare.. Men ärligt talat, blir ett sånt ställe någonsin helt färdigt? Alltid vill man uppdatera något, snygga till en sak eller byta ut en annan.

Kommande punkter på listan är i alla fall dörrstopp, krokar i väggen i hallarna så hundarna kan bindas upp när de inte tränar samt krokar för allas kläder i entrén och i agilityhallen. Allt är inköpt och slagborr är fixad, nu gäller bara att hitta perfekta krokplatserna 😉

2 Kommentarer
  1. haha vilken superhärlig bild på Alexandra. Tog hon sig runt felfritt?

    • Team Cia

      Hon skötte sig superfint! Mycket tackvare att jag var så otroligt duktig som handler givetvis 😉

Kommentera